Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Hondenmanden en hondenkussens

Hondenmanden en hondenkussens

Aanbiedingen van de beste hondenmanden en hondenkussens waarop een hond kan liggen en slapen. Kijk hier voor je beste hondenmand of hondenkussen.

Je kunt een hond op een gewoon deken laten liggen, maar voor een goede rust is een speciaal hondenkussen of een hondenmand veel beter.


Net zo goed als dat er veel soorten honden zijn zijn er veel soorten hondenkussens en hondenmanden. Hier een overzicht.

Een Deense dog heeft immers andere wensen dan een teckel.

Hieronder vind je een overzicht met alle goede hondenmanden en hondenkussens (duizenden!) met alle gegevens van de manden en kussens, ervaringen van baasjes met deze hondenmanden en hondenkussens en reviews van iedere hondenmand en hondenkussen. 


Bia Bed hondenmanden

Kijk in bovenstaand overzicht vooral eens naar de Zweedse Bia Bed hondenmanden. Dit zijn mooie comfortabele manden voor de hond die gemaakt zijn van duurzaam kunstleer met een schuimrubberen kern. Deze hondenmanden zijn heel eenvoudig schoon te houden en ook heel makkelijk om mee te nemen. De Bia Bed hondenmand is leverbaar in vele formaten en zodoende geschikt voor alle hondenrassen.

Naast hondenmanden in diverse vormen, kleuren en formaten levert Bia Bed ook voor ieder formaat hond een geschikte benchmatras.



Speciale hondenmand voor tegen de muur

Voor plaatsing tegen een muur is er de Bia Wall hondenmand. Deze hondenmand heeft een verhoogde zijkant. Deze is van zacht materiaal zodat de hond er lekker tegenaan kan liggen.


Petcomfort hondenmanden

Petcomfort levert weer heel andere hondenmanden. Deze zachte hondenmand is van zacht imitatiebond. Deze hoes is afneembaar en kan in de machine worden gewassen. De Petcomfort hondenmanden worden geleverd in diverse kleuren en designs.

Kijk voor al deze hondenmanden (en veel meer) en hun laagste prijs in het hier boven genoemde overzicht.


Zie ook


Foto: Bia Bed


Samenvatting:
Hierboven vind je een overzicht met alle goede hondenmanden en goede hondenkussens met al hun gegevens, specificaties, prijzen, reviews en ervaringen. Hier staat ongetwijfeld je beste hondenmand tussen. Deze beste hondenmand kun je makkelijk selecteren. Petcomfort hondenmanden en Bia Bed hondenmanden worden tot de beste hondenmanden gerekend. 
Menu :